Aandacht van Daan

met een glimlach!

Aandacht van Daan is een nieuw sociaal-maatschappelijk initiatief in Baarn. Initiatiefnemers zijn Danielle Pouw en Peter Joziasse. We willen op een makkelijke en positieve manier mensen een glimlach geven. We hopen dat we op deze manier meer sociale verbinding in Baarn kunnen creëren. Door lokale producten als Aandacht-momentjes weg te geven, steunen we ook lokale ondernemers in (het centrum van) Baarn. We hopen dat veel bedrijven dit initiatief willen steunen. Samen geven we meer Aandacht voor iedereen.

Het Baarnse bedrijf DSD Media van Danielle Pouw is in samenwerking met Peter Joziasse verantwoordelijk voor concept en realisatie. Aandacht van Daan ontwikkelt, produceert en organiseert Aandacht-concepten voor medewerkers, klanten en relaties. Wil je als bedrijf ook Aandacht met een glimlach geven voor bijvoorbeeld de kerstdagen, een jubileum, een campagne of zomaar, neem dan contact op.

Bekijk hier onze lokale Aandacht van Daan deelnemers uit Baarn.

Met dank aan Studio Bosgra voor onze mooie huisstijl, Repro Baarn voor ons drukwerk en RTV Baarn voor het mooie filmpje.